Nieuwe leden

Inschrijven

Wenst u uw kleine (of grote) in te schrijven bij Scouts Jobertus? Dat kan perfect door het online inschrijvingsformulier in te vullen, hiermee start u de inschrijvingsprocedure. De groepsleiding van Scouts Jobertus zal contact met u opnemen van zodra de inschrijving voltooid is.

Binnen Scouts Jobertus proberen we de grootte van onze groepen binnen de perken te houden. Daarom raden we aan om tijdig in te schrijven. Indien een bepaalde groep tegen zijn limieten aanbotst, wordt de inschrijving via een wachtlijst behandeld. First comes, first served!

Wachtlijst

Wilt u zeker zijn van een inschrijving tegen dat uw oogappel op leeftijd is? Ook hiervoor vragen we u om het online inschrijvingsformulier in te vullen. Op deze manier komt uw toekomstige scout op de wachtlijst van Scouts Jobertus te staan. Wanneer het zo ver is, zullen we u persoonlijk op de hoogte brengen.

Leden die reeds op de wachtlijst staan en verwachten dit jaar te starten, zullen gecontacteerd worden zodra het vorige scoutsjaar volledig afgerond is en er nieuwe leidingsploegen gevormd zijn. U mag dit verwachten in de loop van augustus, tot dan zal u nog even in spanning moeten wachten.

Even proberen?

Weet je niet zeker of scouting wel iets voor jou is? Je kan altijd eens komen proberen! Om er eens zondag mee op uit te trekken, kan je best contact opnemen met de groepsleiding via het contactformulier. Vooraleer er contact werd opgenomen met de groepsleiding, is het niet de bedoeling om uw kinderen zomaar te sturen. Voor de leiding is het heel onpraktisch als er plots onbekende kinderen staan, zeker als hun groep eigenlijk al vol zit. U wacht dus best af, wat het antwoord van de groepsleiding is.