Eindejaarsnieuwsbrief

Hey

We hebben weer heel wat aankondigingen voor jullie.
Hier zijn ze even op een rijtje:

- Deze zondag (25/11) is het marsepeinslag! Alle groepen hebben van 13u tot 16u vergadering en gaan de straat op om de laatste blokken marsepein en speculaas te verkopen. Nog een laatste effort om de scouts te steunen. Wat me bij een bedanking brengt, want zoveel leden en familie hebben al een grootse effort gedaan om zo veel mogelijk te verkopen. Top gedaan! Zij die het meeste verkochten krijgen vandaag ook nog een beloning vandaag. Zeker komen dus.

- Op 1 december organiseren enkele inwoners van de Veldstraat een actie genaamd ‘Veldstraat voor Jobertus’.  Dat is  een winter-straatfeest en de opbrengst daarvan gaat helemaal naar het verbouwfonds van Jobertus.
Fans van een (ver)nieuw(d) lokaal, fans van glühwein, fans van warme chocomelk, en fans van een gezellig onderonsje zijn allemaal welkom op 'Veldstraat voor Jobertus'! (meer info op dit fb-event.)

- De dag nadien is minstens even speciaal, want dan komt de goedheilig man langs op de scouts. Niets zo leuk als een intermezzo in je vergadering om Sinterklaas en zijn Pieten te zien.

Dat brengt ons daarna al bij de volgende feestdagen. Het is misschien wat vroeg, maar toch al zalige feestdagen gewenst. En een gelukkig Nieuwjaar nog aan toe!

- Want in het nieuwe jaar gaan we naar aloude traditie van start met Driekoningen. Welk goed doel we dit jaar gekozen hebben, blijft nog even een verrassing. Maar schrijf dus alvast  5 januari in uw agenda om mee te komen zingen. Zoek uw mooiste koningspak en haal  de ster van zolder. Want 2019 of niet, we vliegen erin.

Scouteske linker
Salangaan, Leeuwaapje, Suricata & Grizzly
Groepsleiding Jobertus

PS, zorg dat u zeker 23 februari ook open laat in uw agenda, want dan zal ons ouderbal doorgaan!