Groepsfeest

Gegroet jobertusianen!

Allereerst; heeft u uw ruimtehelm wel aan? Perfect! Dan kunnen we veilig en wel beginnen aan ons ruimteavontuur. Speciaal voor deze gelegenheid heeft het CJARA (Collectief van Jobertus Astronauten en Ruimte Agentschappen) zijn uitvalsbasis, het ISS (Internationaal Scouts Station), piekfijn in orde gezet. Vol met leuke ruimtekraampjes om iets te drinken of te verorberen (geen nood, al het eten is heelal). 

Waarom eigenlijk? We vieren een wetenschappelijke ontdekking! Sinds kort weten wij, als echte scouts, hoe we vuur kunnen laten branden in het vacuüm van de ruimte. Nu kunnen we eindelijk de verste verte van de kosmos ontdekken. Bouw mee aan het nodige materiaal, of dat nu je eigen lampion of fakkel is, en vertrek op avontuur. Immaculeus verteld en geacteerd door de senior astronauten van het CJARA. Dit wordt een ruimtewandeling voor de geschiedenisboeken!

Kortom, kom vrijblijvend vanaf 16u een kijkje nemen in ons gezellig jobertusdorp en vertrek als je wilt mee op fakkeltocht. Zie wel dat je terug bent voor 23u, want dan komen de gevaarlijkste ruimtemonsters naar buiten. Als je op dat moment nog rondzwerft, kunnen we niets meer voor je doen!
 

Meer praktisch info en inschrijven via : https://www.jobertus.be/groepsfeest

Heb je een vraag over onze fakkeltocht? ➜ groepsfeest@jobertus.be