Marsepeinslag 2020

Beste Jobertusianen, beste ouders

Het is weer tijd voor de heuse marsepein- en speculoosslag van Jobertus.
Zoals elk jaar verkopen we ook dit jaar weer heerlijke marsepein van Sleeubus en zachte speculoos. De inkomsten van deze marsepeinslag zullen gebruikt worden voor het nieuwe scoutslokaal.

Goede verkopers zullen beloond worden, alle prijzen die te winnen vallen kan je terug vinden in de marsepeinboekjes die reeds werden uitgedeeld. Nog geen boekje of een nieuw boekje nodig? Aarzel zeker niet om dit aan je leiding te vragen op zondag.

Normaal gezien kan je van deur tot deur gaan om marsepein en speculaas te verkopen, helaas zullen we dit jaar iets anders aan de slag moeten gaan door Corona. Hieronder een oplijsting van de belangrijkste richtlijnen.

  • Van deur tot deur gaan in je straat om bestellingen op te nemen is niet toegestaan, je kan wel je familie, vrienden, collega’s van je ouders bellen, mailen, berichtjes sturen, faxen… Een toffe afbeelding om reclame te maken op je sociale media vind je hier.
  • Probeer het gebruik van cashgeld zo veel mogelijk te beperken. Laat je kopers het geld overschrijven of maak gebruik van Payconiq of andere digitale betalingsmethoden.
  • Geef je bestelling liefst digitaal door op www.jobertus.be onder ‘marsepein’.
  • Wij zorgen ervoor dat het afhalen van de marsepein veilig kan verlopen. Hou je op dat moment aan de aangegeven richtlijnen, hou steeds 1,5m afstand en draag een mondmasker.
  • Bij het leveren van marsepein en speculaas hou je steeds 1,5m afstand, draag je een mondmasker en ontsmet je je handen regelmatig.

Ondanks deze aanpassingen hopen we er samen met jullie weer een geslaagde editie van te maken.

Als je nog met vragen zit, mag je steeds mailen naar marsepein@jobertus.be.

Alvast bedankt vanwege heel Jobertus!