Ouderbal

Disco(bollen)bal

Beste dansers en danserinnen,

16 november zal een hoogdag worden voor: de mensen met een afrokapsel, de mensen onder ons die graag zonnebrillen dragen naar feestjes, de mensen onder ons die graag broeken met wijde pijpen dragen om de benen goed los te zwieren, of iedereen die zin heeft om zich eens goed te amuseren en lekker te eten.

Dit jaar is het thema van het ondertussen befaamde ouderbal disco(-bollen), want bollen zijn wel lollen. Dit betekent dat jullie na het eten dus naar de dansvloer kunnen rollen. Er zal een DJ zijn om niet mee te sollen. Maar genoeg met die grappen en grollen. Op naar de menu!

1. Voorgerecht:

Een collectie aan tapas met een over het algemeen sf(e)erische vorm: tomaat met mozarella, lekker olijfjes, bitterballetjes en nog meer lekkers

2. Hoofdgerecht:

Keuze uit:

 1. Overheerlijke balletjes in tomatensaus met aardappelbolletjes
 2. Falafelballetjes in tomatensaus met aardappelbolletjes
 3. Een aziatisch geïnspireerd assortiment van rijst, kip en groentjes gearrangeerd in een ronde vorm met een lekker sausje

3. Dessert:

Soesjes en andere gebakjes of natuurlijk ijs met discobolletjes!

Heeft u al andere plannen voor het eten? Vrees dan niet, u kan ook rechtstreeks naar het feestje gaan. Bij uw aankomst zal u dan (net als de gasten voor het restaurant) kunnen genieten van een gratis glas cava als ontvangst.

De prijzen zijn:

 1. Enkel bal: 10 euro
 2. Enkel eten: 20 euro
 3. Eten + bal: 25 euro

Het diner start om 18u00. Je kan gerust later aansluiten. 

Om 21u eindigt het diner en begint ons bal. 

Mensen die enkel naar het bal willen komen zijn dus welkom vanaf 21u.

Hopelijk kunnen wij jullie in grote getalen ontvangen voor deze fantastische throwback!

Groetjes,

De leiding

Extra services

 • Babysitservice
  Wilt u wel komen maar bent u bang niet tijdig een babysit te vinden? Geen nood! De jins en enkele verkenners zijn bereid deze avond op uw spruitjes te babysitten en daarmee ineens wat geld in te zamelen voor hun (buitenlands) kamp! Als u geïnteresseerd bent, kan u hiervoor een berichtje sturen naar 0495 85 82 42.
 • Taxiservice
  Dit jaar werken we opnieuw met een taxi-service! Met deze service kan u na het ouderbal naar huis worden gebracht door een leider of leidster met zijn of haar wagen. De heenrit kan jammer genoeg niet door ons worden aangeboden, dus die zal u zelf nog moeten voorzien (met het openbaar vervoer, gebracht worden door vrienden/familie, fiets,...) Je kan dit invullen in onderstaand webformulier.
Contactgegevens
Dit e-mailadres wordt gebruikt voor communicatie over het ouderbal (praktische informatie & de betaling)
Om typfouten te voorkomen...
Inschrijving
personen
Met hoeveel personen mogen wij u verwelkomen (inclusief uzelf)?

Keuze hoofdgerecht

personen
personen
personen
Taxidienst
Met deze service kan u na het ouderbal veilig naar huis worden gebracht door een leider of leidster met zijn of haar wagen. De heenrit kan jammer genoeg niet door ons worden aangeboden, dus die zal u zelf nog moeten voorzien (met het openbaar vervoer, gebracht worden door vrienden/familie, fiets,...). Er worden geen extra kosten aangerekend voor de taxidienst.
Indien ja, met personen
naar
Opmerkingen
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.