Givers


Contact: giverleiding@jobertus.be Leeftijd: 15 - 17 jaar

Takleiding

 1 persoon, zitten, drinken, tafel en binnen
 1 persoon, glimlacht

Tigrisgroene Fantasievolle Fennek

Limoengroene Gemoedelijke Stern

Andromedablauwe Kunstige Toco

   1 persoon, glimlacht, bril en buiten

Lantanaroze Beminnelijke Orongo

Polyommatusblauwe Ingenieuze Wapiti


Data

Groepskamp 16-27 juli

Op 21 september worden jullie uitgenodigd voor de opening van het nieuwe scoutsjaar. Hier maken we kennis met elkaar en kan je genieten van een lekkere pita en een spetterende show.
Meer informatie hieronder en via mail.

Eerste weekend 22-24 November

Meer info volgt nog via mail. 

Tweede scoutsweekend 6-8 Maart

Meer info volgt nog via mail

Programma

6/12 Fakkeltocht

Bijna niets kan tippen aan een tocht met fakkels. Behalve misschien een fakkeltocht van scouts jobertus op een vrijdagavond. Voor een uur en locatie verwijzen we door naar onze instagram van de giverleiding. 

15/12 Luie Zondag 

Aaah zalig gewoon een beetje komen prakken/chillen/hangen/slapen/pitten/crashen op de scouts. Kom gerust in je pyama of neem een slaapzak mee om je lekker knus in te leggen. 

20/12 Kerstfeesje 

Kerstmis is niets zonder een kerstfeesje. Zet je kerstmuts maar al op je hoofd, trek je kerstsokken aan en kom naar ons gezellige giver-kerstfeesje. Helaas zal ons favoriete folkrorisch figuur die rond de kerstperiode cadeautjes uitdeelt aan kinderen deze week niet aanwezig zijn. Hij is namelijk gearresteerd en de politie wil enkel vrijgeven dat hij onder invloed van chocomelk en koekjes aan het rijden was met zijn slee. Om toch pakjes te hebben vragen wij daarom aan elk lid om een cadeautje mee te nemen ter waarde van MAX 5 euro. Tot dan en alvast een vrolijk kerstmis. HO HO HO

29/12 Familiezondag

...