Welka's


Contact: welkaleiding@jobertus.be Leeftijd: 10 – 12 jaar

Acaciagroene Intense Karekiet Solsticegele Zachtmoedige Goendi Neptunusblauw Verrassend Kwikstaartje
Lantanaroze Beminnelijke Orongo Arbaciapaarse Ravissante Wolf Acernisrode Charmante Lanas
   
  Guavakleurige Bruisende Argali

Programma

Let op het zomeruur is gestart. De vergaderingen in de namiddag zullen eindigen om 17u.

 

31/03: tegentakvergadering: 14u-17u

Vandaag is de dag. Vandaag moeten we bewijzen dat onze kant de beste kant van heel Jobertus is! Warm al maar goed op want iedereen moet meehelpen. Samen verslaan wij die kalibers met gemak. Kom zeker in uniform om de groepssfeer er al wat in te brengen!

 

7/04: Supercoolmegaleukvergadering: 14u-17u

Niemand vindt deze vergadering leuker dan welke ook. Daarom nodigen wij jullie graag uit om vandaag met ons deze dag te vieren. Hoe meer zielen, ja hoe meer vreugde he.

14/04: Familiezondag

Het is deze zondag geen scouts want het is paasvakantie! Jullie kunnen allemaal eens goed uitslapen en jullie al voorbereiden om terug naar de scouts te komen binnen 2 weken!

21/04: Familiezondag

Deze zondag weeral geen scouts?? maar komaan seg, da's niet meer leuk hoor :( Hopelijk vinden jullie terug een beetje vreugde tijdens het zoeken van de paaseitjes! We zien jullie graag allemaal terug volgende zondag!

 

28/04: Eekhoorntjesbroodvergadering: 10u-12u30

Ooit al eens afgevraagd waarom eekhoorntjesbrood, eekhoorntjesbrood heet? Wel lieve eekhoorntjes euh ik bedoel kinderen, die naam heeft de paddenstoel te danken aan het feit dat eekhoorntjes dat eten zoals mensen brood. Ja. Echt waar.

5/05: Familiezondag

Oke maar nu vind ik het écht niet meer leuk, WEERAL geen scouts?? Ja, wij vinden dat ook jammer maar het is met een hele goede rede deze keer!! Op 4 mei is het ons super leuk groepsfeest! Het zou super zijn als alle welka's hier naartoe komen! meer info hierover volgt nog :)

 
 

xoxo

 

Argali, Goendi, Karekiet, Kwikstaartje, Lanas, Orongo en Wolf