Kawellen


Contact: kawelleiding@jobertus.be Leeftijd: 8 – 10 jaar

Zaterdag 04/12 - 18u30-20u - Driekoningen

Vanavond verzamelen we met heel Jobertus aan de kerk om 18u30. Van daaruit vertrekken alle koningen en koninginnen om te gaan zingen voor het goede doel: Casa Callenta!

Casa Callenta bevindt zich heel dicht bij ons. Het huist namelijk in de lokalen naast het zwembad. Casa Callenta is een warme ontmoetingsplaats voor iedereen die te maken krijgt met kanker: van zieken en genezen personen tot familie en vrienden, kortom iedereen die een hart onder de riem nodig heeft! Meer info: http://www.casacallenta.be

Trek allemaal jullie beste koningskleren aan en dan zien we jullie zondag aan de kerk!

Zaterdag 11/01 - 18u30-20u

Zondag 19/01 - 10u-12u30 - Hollywood

Hollywood is bij uitstek het symbool van de entertainmentindustrie. Toeristen brengen er graag een bezoek aan de bezienswaardigheden, zoals het TCL Chinese Theatre en de met sterren bezaaide Walk of Fame. Wat Hollywood ook interessant maakt zijn zijn iconische sterren. Kom dus zeker en vast maar eens showen wie jullie iconische sterren zijn!

Zondag 26/01 - 14u-16u30 - Waar is mijn honing?

Iedereen heeft wel een speelgoedbeest

opeens ben je 't zomaar moe

Maar als je het boek van Poeh-beer leest

dan zweef je er zo weer naartoe

De plek in het bos waar Iejoor woont

met kanga en kleine Roe

Konijn, kleine knor en heer Uil

en zeker naar Winnie de Poeh

Winnie de Poeh

Winnie de Poeh

Dik, dol op honing,

tikkie dom zo af en toe

Winnie de Poeh

Winnie de Poeh

Zondag 02/02 - 10u-12u30 - Bosmarmotvergadering

Wist je dat... er in Canada elk jaar op 2 februari de dag van de bosmarmot wordt gevierd? Dit schattige beestje zou elk jaar opo 2 februari wakker worden uit zijn winterslaap. ALs de bosmarmot zijn eigen schaduw ziet, keert hij terug naar zijn holletje om nog 6 weken langer te slapen. Als hij zijn schaduw niet ziet is dit het einde van de winter en viert de bosmarmot een lentefeestje!

Zondag 09/02 - 14u-16u30 - Cupido zit in de penarie

Sommige onder ons zullen wel weten dat het nog 5 nachtjes slapen is tot valentijn. Cupido had honger en heeft al de pralines opgegeten, nu is hij ziek en zonder Cupido is er geen valentijn. Daarom gaan we hem helpen met nieuwe pralines te maken, rozen te plukken en etentjes te organiseren. Hopelijk zijn de pralines lekker, de rozen nog niet verlept en vliegt het tafelkleed niet in brand door al die romantische kaarsen....

Zondag 16/01 - 14u-16u30 - Isabelle AAAAAAA KAWELLEEEEN

Vandaag gaan we de Wouters eens tonen wie er de sterkste, slimste en avontuurlijkste groep van jobertus is: DE KAWELLEEEEEN! Maak jullie klaar, zoek je wapens en TEN AAAANVAAAAL!!!