Kawellen


Contact: kawelleiding@jobertus.be Leeftijd: 8 – 10 jaar

Takleiding

   
 

Taklied

En wij zijn de Kawellen

En ge moet ons niet vertellen

Wat niet mag en wat welle

Wij doen mee met alle spellen

Zijn geen Johnny's en geen dellen

Kuis lokalen met Javelle

Iedereen die kan niet tellen

'T is zo tof bij de Kawellen

Snottebellen in gamellen

Kiekevellen zonder pellen

Bart Kaëlle 

Isabelle AAAAAAA

KAWELLEN!

Programma

18 September: Opening

Op 18 september houden we het enige echte openingsfeest van Jobertus. Met de overgang, kinderanimatie en het takmoment beginnen we de dag. Gevolgd door lekker eten, dé show en onze sing song zingen we het nieuwe scoutsjaar in gang!

We hopen dat de opening dit jaar zal doorgaan zoals voorheen, moest er toch iets veranderen dan laten we jullie dat zeker weten via mail! 

 

26 september 14h-17h: eerste vergaderingen: Wout-Van-Aert-is-wereld kampioenvergadering

16 jaar na Tom Boonen hebben we weer een wereldkampioen in onze rangen. Welke kawel zal zondagavond net als Wout van Aert op het podium pronken, de regenboogtrui om de schouders dragen en de gouden medaille mee naar huis nemen als kampioen van jobertus. Het belooft een ongelooflijk spannende strijd te worden en we hopen dat jullie massaal aanwezig zullen zijn! Tot dan.

 

3 oktober10h-12h30: Vreetquiz

Draag voor deze vergadering zeker jullie grootste broek zodat jullie deze helemaal kunnen vol eten. We gaan op zoek naar de kawel met de grootste maag en de grootste kennis. We testen wie het diepst in het bord kan kijken. De prijs voor de winnaar - hoe kan u het raden - is buikpijn en eeuwige roem. 

PS voor de ouders: voorzie niet teveel avondeten.