Jogivers


Contact: jogiverleiding@jobertus.be Leeftijd: 12 - 15 jaar

Takleiding

Lycheeroos energiek Valkje

Ignisbruine guitige Pongo

Navonawitte volhardende Emippo

Gynurapaarse luchthartige Lori

   

 


Programma

(3/12) sinterklaas: 10u-12u30

Deze zondag is een echte hoogdag voor alle jobertusianen, want vandaag komt onze goed heilige man langs. Sinterklaas zal voorlezen uit zijn grote boek en we zullen te weten komen wie van jullie er zich doorheen het jaar misschien al eens wat misdragen heeft. 

(9/12) cozy cinema evening: 20u-22u

Omdat we weten dat jullie allemaal hard aan het blokken zijn, willen we ervoor zorgen dat jullie, ondanks de stress, de nodige ontspanning krijgen. Vanavond maken we er een gezellige avond van. Breng gerust je slaapzak of een dekentje mee. Wij zorgen voor de film en wat snacks. ;) 

(17/12) kerstfeestje: 10u-12u30

All I want for christmas isssssssss scoooouuuttttttsssssss. Een week voor kerstmis, dit wil zeggen dat we jullie toch al een beetje in de kerstsfeer moeten brengen. Wat er zal gebeuren houden we nog even geheim, als jullie het geheim willen weten, moeten jullie zeker en vast komen. 

(24/12) familiezondag

Geniet met jullie familie van de feestdagen! Wij wensen jullie alvast een zalige kerst toe en tot binnen 2 weken. 

(31/12) Familiezondag 

Gelukkig nieuwjaar en hopelijk tot volgend jaar!!!

(5/1) Driekoningen: uur volgt 

De vier wijste van de jogivers gaan vanavond van deur tot deur om de mensen een glimlach op het gezicht te toveren. Hopelijk doen jullie ook een poging om je toch enigzins wijs te doen voorkomen.

(14/1) Zintuigenvergadering: 10u-12u30

Tijd om je zintuigen te laten ontwaken! Een vergadering die je smaakpapillen, neus en aanrakingen uitdaagt. Verwacht een boeiende reis die je zintuigen prikkelt.

(19/1) Zweedse omloop: 20u-22U

Hopelijk zijn jullie allemaal klaar voor een enorm spannende tocht door de Brasschaatse wildernis. Let wel goed op onderweg!

(28/1) Insectenvergadering: 10u-12u30

Klaar om de fascinerende wereld van insecten te ontdekken? Een vergadering vol kriebelende ontdekkingen, waarbij we dieper ingaan op deze kleine maar krachtige wezens.

(4/2) smokkelvergadering: 14u-16u30

Een vergadering gewijd aan de kracht van kruiden en planten! Verwacht geen hallucinaties, maar een boeiende verkenningstocht door natuurlijke remedies en bijzondere botanische ontdekkingen.

(11/2) Hartjesvergadering: 10u-12u30

Een vergadering doordrenkt met liefde en vriendschap! Bereid je voor op hartverwarmende activiteiten en momenten die je laten glimlachen van oor tot oor. Cupido heeft zijn pijlen gericht op deze vergadering!

(18/2) après ski vergadering: 14u-16u30

De sneeuwpret gaat door! Verwacht een gezellig samenzijn met een vleugje après-ski sfeer, inclusief winterse activiteiten die je hart sneller doen slaan dan een afdaling op de skipiste.

(25/2) FC de kampioenen vergadering: 10u-12u30

Oh wat zijn we blij, oh wat zijn we blij. Niet omdat er iemand jarig is maar omdat de koude chocomelk klaarstaat!!! Komen is een must, Markske en Boma wachten op jullie.