Jogivers


Contact: jogiverleiding@jobertus.be Leeftijd: 12 - 15 jaar

Takleiding

Nu we alle ouderbezoeken afgerond hebben, kunnen we ons eindelijk prijsgeven. Deze fantastische groep van 6 superenthousiaste leiding zal heel het jaar lang zorgen dat jullie jullie geen enkele zondag zullen vervelen!

                                                        

Iris
Charmante Lanas

Isabeau
Zachtaardige Emippo

Cédric
Standvastige Alpaca

Niels
Olijke Coëndou

Warre
Ravissante Wolf

Thomas
Schalkse Tuimelaar


 

Zondag 26/01 Disneyvergadering 14:00-16:30

Het ene na het andere record breekt de Disneystudio. Infiltreren of overnemen? Jullie kiezen! Zeker komen en misschien worden jullie wel rijk! :o

Afbeeldingsresultaat voor disney

Zondag 02/02 Madagascar vergadering 10:00-12:30

Madagaskar, ook wel Malagasië, officieel de Republiek Madagaskar, is een eiland en een land dat ten oosten van het vasteland van het continent Afrika ligt, ervan gescheiden door Straat Mozambique. Het is het op drie na grootste eiland ter wereld,[4] na GroenlandNieuw-Guinea en Borneo.

Isabeau vond het te koud hier in België en heeft besloten een paar maanden in Madagascar te gaan zitten. Wij organiseren nog snel even een vergadering in de hoop dat ze ons meeneemt. Zeker allemaal paraat staan dus om ze uit te zwaaien!

Afbeeldingsresultaat voor madagascar

Zondag 09/02 Tropical vergadering 14:00-16:30

Als iets in het leven fout loopt is het beste wat je kan doen het gewoon negeren. Wij gaan vandaag dus gewoon doen alsof het hartje zomer is!
(Alcoholvrije) cocktails drinken op het strand, de toerist uithangen, ... alles kan, zolang het maar zomers is.

Afbeeldingsresultaat voor tropical

Zondag 16/02 Tegentakvergadering 14:00-16:30

Nog eens namiddagvergadering. Dit keer om te laten zien aan de jojo's dat ze mogen stoppen met graaf doen. We zijn uitgedaagd om te bewijzen welke tak er nu effectief de beste is. Sommige mensen verliezen graag zeker?

Afbeeldingsresultaat voor tegen tak

Zondag 23/02 Schrikkeljaar, maar geen schrikkelzondag vergadering 14:00-16:30

23 februari is de 54e dag van het jaar in de gregoriaanse kalender. Hierna volgen nog 311 dagen (312 dagen in een schrikkeljaar) tot het einde van het jaar.

Een schrikkeljaar komt maar 1 keer in de 4 jaar voor, dit mogen we dan ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Schrikkelfuifje? Schrikkelfuifje!

Afbeeldingsresultaat voor schrikkel