Jojo's


Contact: jojoleiding@jobertus.be Leeftijd: 12 - 15 jaar

Takleiding

Spreeuwke - Lise

Halichoerus - Sven

Stern - Stien

   

Cygnus - Max

   
 

Zondag 13 juni: 10:00 - 12:30 Verrassingsvergadering met de groepsleiding

De vergadering van deze week wordt jullie gepresenteerd door niemand minder dan de enige, de echt GROEPSLEIDING. Vandaag is jullie kans om te tonen wat jullie waard zijn bij de groepsleiding, ookwel gekend als de opperhoofden van onze scouts. Wat er precies zal gebeuren op deze bijzondere zondag weten wij zelf ook niet maar het beloofd enorm spannend te worden.

Zondag 20 juni: 14:00 - 17:00 Jojos op de kinderboerderij vergadering

Mevrouwen en meneren, boeren en boerinnen, appelen en peren, vandaag gaan wij naar de KINDERBOERDERIJ! Veel jojo's vinden dat ze al oud, zelfstandig en volwassen zijn en dat de kinderboerderij voor kleine kindjes is. NIETS IS MINDER WAAR,  de kinderboerderij staat elke keer opnieuw garant voor oneindig plezier en memorabele herinneringen. Daarom raad ik u ten stelligste aan deze kans niet te missen en aawezig te zijn. U wordt verwacht om 14h op scouts jobertus inclusief uw fiets.

LET OP: Kom zeker allemaal met de fiets!

Zaterdag 26 juni: 12:00 - 16:30 Laatse vergadering van het jaar + OUDERAVOND

Deze week gaan we nog eens met zen allen op stap, om dit heerlijke scoutsjaar af te sluiten met een knaller. We gaan samen picknicken op een (voor jullie nog) geheime locatie. We kunnen wel al een tipje van de sluier lichten: het is niet super dicht bij dus iedereen mag zijn stalen ros nog eens meebrengen naar de scouts! Dat is goed voor het milieu, goed voor jullie conditie en we zijn iets sneller op onze feestbestemming. DRIE vliegen in 1 klap zeggen ze wel eens. Succes en tot dan!

LET OP 1: Kom zeker allemaal met de fiets en breng een lunchpakket mee!

LET OP 2: Deze vergadering valt op een zaterdag en duurt langer dan normaal!

OUDERAVOND

De jojo's gaan op elk jaar op tentenkamp. Omdat hier toch altijd heel wat vragen mee gepaard gaan organiseren wij een ouderavond. We zullen kort de info overlopen die in de brochure staat, deze kan u ook terugvinden in uw mailbox. Daarna is er tijd om eventuele extra vragen te stellen. In princiepe staat alle nodige info in de brochure en dient de ouderavond louter als ondersteuning (al is het natuurlijk een zeer goed excuus om nog eens naar de scouts te komen!).

8-18 Juli: KAMP

Meer info in de brochure in uw mailbox!