Jojo's


Contact: jojoleiding@jobertus.be Leeftijd: 12 - 15 jaar

Takleiding

Voorlopig zijn wij nog eventjes 'anoniem'... De komende weken komen we bij jullie allemaal langs voor ouderbezoeken, be prepared! ;)

??????? - ?????

???????? - ????

??????? - ????

   

??????? - ??????

   
 

 

Belangrijke data:

**Scoutsopening**: zaterdag 18 september

Joepie, de start van het nieuwe scoutsjaar!

Na een jaartje noodgedwongen op een andere manier georganiseerd te zijn wegens corona, gaan we dit jaar opnieuw naar het 'oude normaal'. Uiteraard worden nog steeds de nodige veiligheidsmaatregelen genomen. Meer info volgt spoedig via mail en zal ook op de site verschijnen.

**Groepskamp**: 9 - 19 juli 2022

Dit jaar gaan we (eindelijk) op groepskamp. De Jojo's gaan van 9 tot 19 juli op kamp, dit doen we met de fiets. Meer info vind je op de facebookpagina over groepskamp.

 

Vergaderingen:

Zondag 26 september 10:00-12:30: Technische kennismaking

Zijn jullie klaar voor een nieuw jaar in de Jojo’s? Vandaag testen we jullie kennen en kunnen in allerlei uitdagende proeven. Deze eerste echte vergadering is voor jullie dé ideale moment om alle andere Jojo’s nog wat beter te leren kennen en voor ons de uitgelezen kans om te ontdekken wat voor vlees we in de kuip hebben.

Zondag 3 oktober 14:00 - 17:00: Bizarresportenvergadering

De titel van de vergadering spreekt eigenlijk voor zich. Deze zondag laten we ons van onze sportiefste kant zien. We kiezen deze keer niet voor de klassieke sporten zoals voetbal, hockey, tennis… maar gaan een stapje verder. Ooit al gehoord van stokpaardspringen of van zwerkbal? Doe je sportiefste outfit aan, smeer die beentjes al maar in en zet je verstand op nul, want het wordt een vergadering vol bizarre sporten.