Jojo's


Contact: jojoleiding@jobertus.be Leeftijd: 12 - 15 jaar

Takleiding

Voorlopig zijn wij nog eventjes 'anoniem'... De komende weken komen we bij jullie allemaal langs voor ouderbezoeken, be prepared! ;)

Moeriki - Dries

Antilope - Kaat

Arasari - Lars

   

Siamang - Dagmar

   
 

 

Belangrijke data:

**Scoutsopening**: zaterdag 18 september

Joepie, de start van het nieuwe scoutsjaar!

Na een jaartje noodgedwongen op een andere manier georganiseerd te zijn wegens corona, gaan we dit jaar opnieuw naar het 'oude normaal'. Uiteraard worden nog steeds de nodige veiligheidsmaatregelen genomen. Meer info volgt spoedig via mail en zal ook op de site verschijnen.

**Groepskamp**: 9 - 19 juli 2022

Dit jaar gaan we (eindelijk) op groepskamp. De Jojo's gaan van 9 tot 19 juli op kamp, dit doen we met de fiets. Meer info vind je op de facebookpagina over groepskamp.

 

Vergaderingen:

 

--- 26-28 november: weekend --- GEANNULEERD :'(

FEEST! Ons eerste weekend. Hou dit weekend vrij in je agenda, want dit wil je niet missen! Meer informatie volgt nog via mail.

**Door corona kon ons heuse feestweekend niet doorgaan. De weekendpret hebben jullie nog van ons te goed volgend semester. Op de feestjes hoef je niet langer te wachten, want elk weekend in december bouwen we een feestje op de scouts!**

Zondag 5 december 10u-12u30: Sinterklaasfeestje

Whoeeehoeeew! Nu Sinterklaas toch al in het land is, is het niet meer dan logisch dat we onze feestmaand starten met een Sinterklaasfeestje. Hopelijk zijn jullie allemaal heel braaf geweest ;)

Vrijdag 10 december 19u-21u: Binnen-twee-weken-is-het-kerstfeestje

All I want for Christmas is YOUUUUU! Jaja, wij willen jullie heel graag uitnodigen op het eerste kerstfeestje van het jaar. We weten dat de meesten onder jullie het heel druk hebben met studeren voor de examens, maar dit binnen-twee-weken-is-het-kerstfeestje is dé ideale blokpauze! De leiding kookt voor jullie een overheerlijk gerechtje, het enige wat jullie hoeven te doen is de voetjes onder tafel schuiven en genieten.

Binnen moeten we mondmaskers dragen, tenzij we stilzitten op anderhalve meter van elkaar. Vergeet dus zeker geen mondmasker en €5 mee te nemen.

Zondag 19 december 10u-12u30: Pyjamafeestje

YESYES, weer een feestje! Deze week kruipen we gezellig samen onder een dekentje (niet echt samen onder hetzelfde dekentje natuurlijk, want corona :(). De dresscode is pyjama, een gezellige onesie of studeeroutfit kan uiteraard ook. Als jullie je voorzien van een warm dekentje of een gezellige slaapzak, zorgen wij voor een scherm en een goeie film.

Zondag 26 december: Familiezondag

Helaas deze week geen feestje meer. Het is tweede kerstdag en dus geen scouts... Maak er thuis maar een goei feestje van met jullie familie!

Zondag 2 januari: Familiezondag

Weeral geen scouts deze week. Wel extra tijd om jullie stemmen al te smeren voor volgende week en het driekoningenlied vanbuiten te leren.

Zaterdag 8 januari 18u30 tot 20u30: Driekoningen

!We spreken af aan de kerk in het centrum!

Samen trotseren we vandaag de kou om op z'n mooist driekoningen te zingen en zo geld in te zamelen voor een goed doel! Kom verkleed als knappe koning en doe alvast wat stemoefeningen om helemaal voorbereid te zijn.

Zondag 16 januari 10u-12u30: Verkiezingen

Wat we deze vergadering gaan doen blijft voorlopig nog een geheimpje. We kunnen wel al verklappen dat je deze vergadering absoluut niet wilt missen.

Zondag 23 januari 14u-16u30: Gezelschapsspelletjesvergadering

Vandaag maken we het super gezellig in het lokaal met z'n allen. Neem je favo gezelschapspelletje en iets lekkers om te knabbelen mee.

Zondag 30 januari 10u-12u30: Knikkerbaanvergadering

Uhm knikkerbanen zijn voor kindjes? Neenee, wij maken deze vergadering de allerzotste, -vetste, -graafste knikkerbaan ooit! Zo heb je ze nog nooit gezien.