Loebassen


Contact: loebasleiding@jobertus.be Leeftijd: 6 – 8 jaar

Takleiding

Hip hip hoera! Dit jaar hebben deze zeven gelukkige leiders en leidsters de lotto gewonnen! Ze mogen namelijk heel veel pret beleven met de tofste tak van heel Jobertus: DE LOEBASSEN!! Daarom stellen we ons kort voor zodat jullie weten welke leiding er dit jaar zijn best zal doen om de zondagen onvergetelijk te maken. Wij hebben alvast ongelofelijk veel zin in het komende jaar!

Leliegroene 
Verfijnde Nyala
Volhardende Sero

Tyrellkleurig
Ondeugend Winterkoninkje

Niltavablauwe
Schalkse Tuimelaar
Magmarode
Flamboyante Simia
Joviale Gumbula
  Omugroene
Gedreven Formica
 

Taklied

Iedereen goed opgelet, want we hebben dolle pret.
Wil je weten wie we zijn, zing dan mee met ons refrein.
Ik zit niet in de klas,want ik draag geen boekentas.
Ik geef altijd volle gas en ik spring nu in een plas.
Kijk maar eens naar mijn das. Ja, ik ben een rasloebas!
En alle vuile kleren ... IN DE WAS!


Programma

Amai, het vorige programma zit er al op ? Dat ging snel. Volgen deze wijze woorden is dat doodnormaal "De tijd vliegt snel als je plezier hebt". Ziehier een nieuw rijkelijk gevuld programma! Naar welke vergadering kijk jij super hard uit ? Voor een super zondag moet je op de scouts zijn. Tot zondag!   

Zondag 10/03/2019 van 10u tot 12u30: legervergadering

 1, 2, 1, 2, 1, 2, 1, 2, STOP! Onder, over, langs allerlei obstakels bewegen, marcheren en andere truckjes zullen de loebassen tijdens deze vergadering bijleren.

Zondag 17/03/2019: familiezondag

Oh jammer! Het is geen scouts deze week! Iedereen is wel altijd welkom op de rommelmarkt!

Zondag 24/03/2019 van 14u tot 17u: Quizzzzzz! (START ZOMERUUR)

Train jullie hersenspiertjes allemaal maar, want vandaag komt de test der testen! Welk team kent de meeste BV’s, welke groep kan het beste meezingen met de hipste schijven van vandaag en welk team kan het snelste koekjes eten of onder stoelen kruipen. Wij zijn alvast benieuwd!

29 – 31 maart 2019: weekend! (extra info volgt in mail)

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Het is tijd voor ons tweede weekend van het jaar!! Schrijf deze dagen zeker in jullie agenda, want jullie gaan het niet willen missen! Wij hebben er heeeeeeeel veel zin in.

Zondag 07/04/2019 van 14u tot 17u: lenteschoonmaak

Deze dag bewijst nogmaals dat alles tof kan zijn als je het maar met de juiste personen doet en een tof muziekje. Er wordt zeker gezorgd voor heel veel sfeer en kleine spelletjes om hechte banden te vormen tussen de verschillende groepen.

Zondag 14/04/2019: familiezondag

Het is paasvakantie dus het is geen scouts vandaag. Dit is zeer triestig nieuws. Gebruik deze tijd zeker om bij te praten en leuke scouteske spelletjes te spelen met je familie en vrienden.

Zondag 21/04/2019: familiezondag

Het is nog steeds paasvakantie dus nog steeds geen scouts :( ! Geniet van een dagje thuis of op vakantie en we zien jullie volgende week weer!

Zo dit zijn de komende vergaderingen. De leiding hoopt jullie allemaal vaak te mogen zien op de scouts en samen super veel plezier te maken tijdens de vergaderingen. Vele groetjes, jullie liefste leiding!