Wouters

 

Contact: wouterleiding@jobertus.be Leeftijd: 8 – 10 jaar

Takleiding

Vlijtige Maki

Ondeugend Winterkoninkje

Verbijsterende Hazelmuis

     

Ravissante Wolf

Guitig Spreeuwke

Schalkse Tuimelaar

     

Data

Hieronder zal belangrijke data verschijnen: scoutsweekends, kamp ...
Elke maand zullen we een nieuw maandthema aankondigen waar we een hele maand rond zullen werken!

Kampdata: 12 tot 29 juli

Programma

26/09 Loofhuttenfeest 10:00 - 12:30

Na een fantastische opening gaan we nu echt van start met het scoutsjaar. We starten met een van de traditionele feesten namelijk het loofhuttenfeest. We testen hoe goed de leden met loofbomen kunnen omgaan. Hoe goed ze een kamp kunnen bouwen en hoe goed de wouters kunnen feesten!

MAANDTHEMA oktober: Halloween

Deze maand gaan we proberen ons extra goed te verkleden want dit kan enkel extra dimensies/voordelen geven aan de epische spellen, die we gaan spelen.

 

03/10 Middeleeuwen 14:00 - 17:00

Voor deze vergadering gaan we terug in de tijd.
We verkleden ons vandaag in ridders, prinsessen, koningen, koninginnen, narren, draken... Zodat we de zotste avonturen kunnen beleven, want als jullie goed hebben opgelet met ons showke weten jullie dat dit wel een zeer bijzondere tijd is met gekke struiken, gevaarlijke draken, zeer aparte kastelen en heel speciale ringen.

10/10 Westerse wereld 10:00 - 12:30

Vandaag gaan we opzoek naar de goede, de slechte en de lelijke. Kan Django de ongeketende ons helpen voor een beetje meer dollars of zullen de haatvolle acht er een stokje voor steken. Allesinds zullen we 7 magnifieke cowboys/indianen nodig hebben om het onvoorgeefelijke recht te zetten.