Wouters

 

Contact: wouterleiding@jobertus.be Leeftijd: 8 – 10 jaar

Takleiding

Valkje

Emippo

 

Kwartel

Kokako


Programma

2/4: Verrassingsvergadering (10u-12u30)

Om te weten wat voor leuks we vandaag gaan doen, moeten jullie zeker komen. 

9/4: familiezondag 

16/4: familiezondag 

23/4: groepsfeest

Meer info volgt nog! 

30/04: techniekenvergadering (10u-12u30)

Jaja, jullie lezen het goed! Vandaag is het eindelijk een vervolg op onze techniekenvergadering die we in het begin van het jaar gehad hebben. Hopelijk hebben jullie dus nog veen onthouden van de vorige keer en kunnen wij misschien nog iets van jullie leren 😉

07/05: kooktocht (11u-15u)

Onze langverwachte kooktocht is een feit. Meer informatie over wat jullie moeten meebrengen en uren volgen nog via mail.

14/05: bekentocht (10u-12u30)

“Leidinnnnggggggg, wanneer gaan wij nu eindelijk bekentocht doen?” Deze zin hebben wij als leiding bijna het hele jaar lang mogen aanhoren. Daarom zijn wij dus ook blij om te mogen aankondigen dat het vandaag een hoogdag is. Breng zeker botten mee.

21/05: dorpsspel (14u-17u)

Vandaag gaan we eens testen hoe goed jullie Brasschaat nu eigenlijk kennen? Kennen jullie Brasschaat echt uit jullie broekzak of hebben jullie een kaart nodig om te weten waar we zijn. Kom het vandaag allemaal ontdekken.

28/05: Massaspel (14u-17u)

Vandaag zal er een spel gespeeld worden met alle groepen van onze scouts.

02/06: casino (18u30-20u)

Aangezien het begin Juni is, komen de examens van de leiding dichterbij. Vandaar dat deze vergadering in de avond zal doorgaan. De datum kan misschien nog wijzigen, maar geen zorgen, jullie krijgen op tijd een mail met de nodige informatie en wat jullie moeten meebrengen. 

11/06: waterspelletjesvergadering (10u-12u30)

Jooooeeeppppppppieeeeeeeeeee!!!! Vandaag is het goed weer. Het eerste waar wij, als leiding aan denken bij goed weer is het spelen van waterspelletjes. Vandaar dat heel onze vergadering vandaag in teken zal staan van water.

18/06: Speciale vergadering (verrassing voor iedereen) (14u-17u)

Vandaag is het een beetje een speciale vergadering, zowel voor ons als voor jullie. Wat we gaan doen, blijft uiteraard nog een vergadering. Maar wat we jullie wel al kunnen vertellen is dat we vandaag niet alleen zullen zijn op de vergadering. Ben je nieuwsgierig wat het zal zijn, kom dan zeker af.

24/06: laatste vergadering + zomerfeest

Jullie zien het inderdaad goed staan, we zijn helaas al aangekomen aan de laatste vergadering van het scoutsjaar, maar wees niet getreurd. De laatste vergadering, wil ook zeggen dat het kamp er bijna aankomt. Hopelijk hebben jullie er even veel zin in als ons.

Vandaag sluiten we het scoutsjaar af met een laatste mega leuke veragdering. We trekken met alle groepen naar de Mosten! We spreken om 10u af aan het veld van de Hemelhoeve om daar met de auto te vertrekken naar De Mosten (Hoogeind 74, 2321 Hoogstraten). Na afloop spreken we om 16u terug af aan De Mosten om van daaruit terug te vertrekken naar het veld van de Hemelhoeve, aankomst daar zal rond 16u30 zijn. Informatie in verband met de inschrijvingen en de carpoolregeling vinden jullie in je mailbox. 

Wat neem je mee?

  • Scoutsuniform
  • Lunchpakket
  • Drinken
  • Koekje/fruitje
  • Zonnecrème
  • Zwemgerief
  • Handdoek
  • Pet/zonnehoedje
  • Regenjas bij slecht weer
  • €5 (af te geven aan de leiding bij vertrek)


Na onze gegarandeerd toffe dag in De Mosten is het nog niet gedaan met de pret. Stille Meeuw ontvangt jullie graag met open armen op hun Zomerfeest. Vanaf 16u kan je een drankje krijgen (zonder inschrijving). Om 17u30 steken ze de BBQ aan, je stelt zelf je BBQ-pakket samen. Inschrijven voor de BBQ kan hier.