Welka's


Contact: welkaleiding@jobertus.be Leeftijd: 10 – 12 jaar

Acaciagroene Intense Karekiet Solsticegele Zachtmoedige Goendi Neptunusblauw Verrassend Kwikstaartje
Lantanaroze Beminnelijke Orongo Arbaciapaarse Ravissante Wolf Acernisrode Charmante Lanas
   
  Guavakleurige Bruisende Argali

Programma

Let op het winteruur is gestart. De vergaderingen in de namiddag zullen eindigen om 16u30. 

17/02: Legervergadering: 10u-12u30

We want YOU. Er heerst een bittere oorlog in het Oosten en wij gaan daar ten strijde. Vandaag hebben wij de beste scherpschutters, de behendigste acrobaten en de onopvallendste sluipers nodig. Voel jij je geroepen om ons team te versterken, kom dan in grote getalen en zeg het voort. Today we will make and end to the war.

Vergeet zeker geen witte t-shirt mee te nemen!

 

24/02: Massaspelen: 14u-16u30

Wat???? 24 februari is het onveilig in de bossen en op de pleinen van Brasschaat? Jajaja, ik heb gehoord dat Jobertus wakker wordt uit een diepe winterslaap en zich herenigt voor de grootste massaspelen aller tijden. wOw. Dat wil ik van dichtbij meemaken!!!!

3/03: Scoutsvergadering: 10u-12u30

Willen jullie net zo goed kunnen sjorren als jullie leiding? Echte vuurmannen en vuurvrouwen durven zich te ontfermen over het vuur en moeten ervoor kunnen zorgen dat het vuur ook aan blijft. Tips and tricks worden vandaag aangeleerd zodat jullie ze nimmer nog zullen vergeten. Jullie overlevingskansen zullen stijgen na deze ultra scouteske vergadering.

10/03: Eekhoornentjesbroodvergadering: 14u-16u30

Ooit al eens afgevraagd waarom eekhoorntjesbrood, eekhoorntjesbrood heet? Wel lieve eekhoorntjes euh ik bedoel kinderen, die naam heeft de paddenstoel te danken aan het feit dat eekhoorntjes dat eten zoals mensen brood. Ja. Echt waar.

 

17/03: Familiezondag

Snik, sorry lieve Welka’s maar vandaag moeten jullie thuis blijven. De leiding zal niet aanwezig want wij gaan even ontspannen op weekend. Volgende week vliegen we er weer in!!

 

22-24/03: WELKAWEEKEND

 

Joepie wij mogen nog eens op weekend met de welkaaaa’s!!!! Verdere informatie wordt nog via mail gecommuniceerd naar jullie ouders. Hopelijk kunnen jullie er allemaal bij zijn!! Wij kijken er alvast megasuperenorm hard naar uit.

Let op het zomeruur is gestart. De vergaderingen in de namiddag zullen eindigen om 17u.

 

31/03: tegentakvergadering: 14u-17u

Vandaag is de dag. Vandaag moeten we bewijzen dat onze kant de beste kant van de Jobertus is! Warm al maar goed op want iedereen moet meehelpen. Kom zeker in uniform!

 

7/04: Supercoolmegaleukvergadering: 14u-17u

Niemand vindt deze vergadering leuker dan welke ook. Daarom nodigen wij jullie graag uit om vandaag met ons deze dag te vieren. Hoe meer zielen, ja hoe meer vreugde he.

 
 
 

xoxo

 

Argali, Goendi, Karekiet, Kwikstaartje, Lanas, Orongo en Wolf