Welka's


Contact: welkaleiding@jobertus.be Leeftijd: 10 – 12 jaar

                    

Energiek Valkje                            Energiek stokstaartje                         Wilskrachtige Caraya

 

                     

     Gemoedelijke Phyton                         Blijmoedige Agoeti                        Onbesuisde Saki

 

 

 

PROGRAMMA

15/05 (11u-16u)

Districtsdag

Vandaag is het districtsdag. Dit wil zeggen dat we met alle jonge takken van het hele district een groot spel gaan spelen. Het is deze keer niet op de scouts, maar wel aan Hof De Bist in Ekeren. Maar jullie krijgen hier nog een mail over met wat jullie zeker moeten meenemen. 

22/05 (14u-17u)

Kooktocht

Maaaarrr leiding, wanneer doen we nu eindelijk eens kooktocht? Awel, vandaag is het zover, joepie!!! Hopelijk wordt het weer goed, maar dit wordt sowieso een van de leukste vergaderingen. Vergeet zeker geen vleesje/groentjes of wat je ook lekker vindt mee te brengen. We gaan dit doen op scouts dus met de fiets komen is niet per se nodig.

29/05 (10u-12u30)

Dorpsspel

Joepie! Vandaag is het dorpsspel. Vandaag gaan we ons helemaal uitleven in het centrum van Brasschaat. Doe zeker en vast jullie das en hemd aan!

05/06 (14u-17u)

Dierenvergadering

Vandaag is het dierenvergadering. Dit wil zeggen dat je vandaag je huisdier, als je deze hebt, mag meebrengen naar de scouts. Dan kunnen we van iedereen ontdekken welk huisdier iedereen heeft en hoe die heet. Nadien gaan we samen met de dieren een leuk spel spelen.

10/06 (20u-21u30)

Zweedse vergadering

Idag är det ett speciellt möte. Idag kretsar allt kring Sverige. Både spel och kanske lite smaker. Als je dit kan lezen, dan weet je wat je deze avond kan verwachten. Als je het niet begrijpt, geen zorgen. Maar om dan niets te missen van deze onvergetelijke avond moet je wel komen. :) 

PS: deze vergadering is op een vrijdag omwille van examens van de leiding

17/06 (20u-21u30)

Avondpicknick

Oooohhh neeee!!!! 17 juni, dit wil zeggen dat het scoutsjaar bijna voorbij is. Maar niet getreurd, vandaag en volgende week gaan we er nog iets super leuk van maken. Vandaag gaan we samen met jullie een avondpicknick doen. Meer info volgt nog

25/06 (10u-16u)

Laatste vergadering naar De Mosten + zomerfeest

Om het jaar spetterend af te sluiten gaan we met de Sjamfoeters, Wouters, Kawellen, Kalibers, Welka’s, Jojo’s, Jogivers en Givers samen naar recreatiedomein De Mosten, joepie!

We spreken om 10u af aan het veld van de Hemelhoeve om daar met de auto te vertrekken naar De Mosten (Hoogeind 74, 2321 Hoogstraten). Na afloop spreken we om 16u terug af aan De Mosten om van daaruit terug te vertrekken naar het veld van de Hemelhoeve, aankomst daar zal rond 16u30 zijn. Het formulier voor de inschrijving en de carpool vindt u hier https://forms.gle/zSLorn1bTdnkGyFT7.

Wat zeker mee te nemen?

  • uniform
  • lunchpaket 
  • zwemgerief
  • 5 euro

Aansluitend ontvangt Stille Meeuw jullie met open armen op hun Zomerfeest. Vanaf 16u kan je een drankje krijgen (zonder inschrijving). Om 17u30 steken ze de BBQ aan, je stelt zelf je BBQ-pakket samen. Inschrijven voor de BBQ kan op https://stillemeeuw.be/node/64.

 

Samengevat

10h: verzamelen aan de Hemelhoeve

16h: vertrekken aan De Mosten (voor rijdende ouders)

16h30: aankomst Hemelhoeve

17h30: BBQ Stille Meeuw Zomerfeest

 Foto openen