Welka's


Contact: welkaleiding@jobertus.be Leeftijd: 10 – 12 jaar

                    

Energiek Valkje                            Energiek stokstaartje                         Wilskrachtige Caraya

 

                

Gemoedelijke Phyton                         Blijmoedige Agoeti                        Onbesuisde Saki

 

 

 

18/09

Houd jullie allemaal klaar voor de fantastische opening van het nieuwe scoutsjaar! Wij hebben er alvast heel veel zin in jullie beter te leren kennen. Hopelijk jullie ook!

 

PROGRAMMA

26/09 (14u-17u)

Bosspel

Vandaag start onze eerste vergadering van het jaar! We zetten het jaar meteen goed in met een episch bosspel. Verstoppen achter bomen, elkaar uitdagen met verschillende spelen of sluipen naar het kamp van de andere partij... Het komt allemaal aan bod tijdens dit onvergetelijk bosspel. Be there!

03/10 (10u-12:30u)

Bekentocht

Hoe zouden we een goed jaar kunnen ervaren zonder een bekentocht te hebben gedaan? Trek vandaag allemaal je laarzen aan, want we gaan de beken van brasschaat verkennen. Deze doolhof kent voor ons geen geheimen meer op het einde van de vergadering. Vanaf vandaag kennen jullie je weg in brasschaat. Zowel in het bos als door de beken!

10/10 (14u-17u)

Paintball

Wie kan er goed mikken of wie kan er net heel goed ontwijken? We krijgen het vandaag te weten. Tijdens het onvergetelijk paintballgevecht zullen de beste schutters van de Welka's aan het licht komen. Iedereen zal zich tijdens deze vergadering moeten bewijzen en kan groeien tot een volwaardige 'Welkaschutter'! Vergeet zeker geen witte T-shirt mee te nemen vandaag.

17/10 (10u-12:30u)

Techniekenvergadering

Wat we zullen maken is nog een geheim, maar wat we al wel kunnen vertellen is dat het iets heel groot, mooi en fantastisch zal zijn. Vandaag kunnen jullie je beste sjorkunsten laten zien. Wie kan de beste sjorring leggen? Wie heeft het beste inzicht in het ontwerp? We komen het tijdens deze vergadering te weten!