Welka's

TAKLEIDING

   

 

 

   

 

 


Contact: welkaleiding@jobertus.be Leeftijd: 10 – 12 jaar

PROGRAMMA

Weekend 27 tot 29/10: Info volgt later

Dit weekend trekken we er samen op uit! Alle info over dit weekend vind u binnenkort terug in uw mailbox.

Asterix en Obelix vergadering 5/11: 10u-12.30u

Vandaag exact 64 jaar geleden verscheen de eerste strip van de legendarische reeks Asterix en Obelix. Om deze onvergetelijke gebeurtenis te eren veranderen we vandaag in rasechte Galliërs. Ben jij er ook bij?

12/11: Familiezondag

De leiding heeft dit weekend de handen vol met de organisatie van het ouderbal. Voor de leden is het dus een rustig weekendje, deze week zijn de ouders aan de beurt!

gniredagrevmosrednA 19/11: 10u-12.30u

!nad toT !tdrow kuel repus teh tad si trednarev tein taw egine teH .nemokrevo laz gadnoz eilluj taw netew tein nelluz eilluj tnaw ,dierebroov sella po seeW .mosredna sella ew neod gaadnaV

!s'akleW eveil yeH

Marsepeinslag 25/11: 13u-16.30u

Vandaag staat onze jaarlijkse marsepeinslag op het programma. Zoals steeds schuimen we op deze heuglijke dag de Brasschaatse straten af met als enige doel het aan de man brengen van onze overheerlijke marsepein en speculoos.

Sinterklaasvergadering 3/12: 10u-12.30u

Ook dit jaar zal de Sint een bezoekje brengen aan Scouts Jobertus. Wij zetten ons beste beentje voor om de Sint het naar zijn zin te maken. Wie weet heeft hij wel een cadeautje in petto, als we hem goed in de watten leggen. Tot dan!

Wintertocht vergadering 10/12: 14u-16.30u

Wat is er beter op een koude middag dan een echte wintertocht? Volgens ons niet bijster veel, dus voorzien wij er vandaag eentje. Genieten van machtige verhalen onderweg en je nadien warmen aan een heerlijke soep. Dat kan nu al niet meer stuk. Tot zondag allemaal! 

Textielofiel vergadering 17/12: 10u-12.30u (OPGELET T-SHIRT MEENEMEN) 

Heb jij altijd al eens je eigen kleren willen maken? Dan is vandaag jouw geluksdag. We knutselen vandaag een T-shirt naar jullie eigen smaak. Dat wordt dus gegarandeerd een pareltje. Vergeet zeker geen witte T-shirt mee te nemen! 

24/12: Familiezondag

In de eindejaarsperiode ligt iedereens focus bij vrienden en familie. Geniet volop van jullie familiefeestjes, wij doen alvast hetzelfde! Tot na de vakantie!

31/12: Familiezondag

In de eindejaarsperiode ligt iedereens focus bij vrienden en familie. Geniet volop van jullie familiefeestjes, wij doen alvast hetzelfde! Tot na de vakantie!

05/01: Driekoningen 19u - 21u (OPGELET vrijdag)

Driekononing, driekoningen geef mij een nieuwe hoed ... Jullie weten hoe het liedje gaat, vandaag trekken we de straat op om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar zingen we ten voordele van SOS Kinderdorpen.

14/01: Leden tegen ouders vergadering 10u - 12.30u

Vandaag testen we in een epische strijd wie het zal halen, de Welka's of hun ouders. Wij zijn alvast benieuwd, maar hebben stiekem al een idee wie het zal halen. Tot dan!

21/01: Groentjesspel 14u - 16.30u

Het is nog eens tijd voor een heuse klassieker! Deze zondag wagen de Welka's zich aan het eeuwenoude groentjesspel. Welk team zal zich kronen tot koning van de moestuin? Slechts één manier om er achter te komen... Tot zondag!

28/01: Veldslag van de Goden vergadering 10u - 12.30u

Vandaag zijn de Welka's toeschouwer van een spectaculair gevecht tussen Goden. KIes je god wijselijk en investeer je geld doordacht en wie weet win jij eeuwige roem. Maak jullie borst al maar nat, we zien jullie zondag!

04/02: Paintballvergadering 14u - 16.30u

Zoek dekking! Wow, dat was nipt bijna raak. Vandaag wordt het zaak om niet geraakt te worden door je vijanden. Oefen je scherpschuttersoog en longinhoud alvast, want je zal het kunnen gebruiken. Je mag altijd je eigen klakkebuis meenemen, wie weet brengt ze geluk. Tot zondag!

10/02: Fakkeltocht 18.30u - 20.30u

Een tocht door het donker tititititiii... Niets zo gezellig als een fakkeltocht! De Welka's banen zich vandaag een weg door het donker met behulp van een zelfgemaakte fakkel. Neem zeker een oud t-shirt of laken mee, om je fakkel mee te maken (of een ander stuk textiel). Wij staan al op jullie te wachten, tot zondag!

18/02: Techniekenvergadering 14u - 16.30u

Een echte scout is altijd up-to-date op het vlak van technieken. Daarom nemen we deze zondag de tijd om de reeds gekende technieken op te frissen en natuurlijk ook enkele nieuwe technieken aan te leren. Tot zondag! 

25/02: Ontbijtcinema 10u - 12.30u

Het kan niet elke week hard labeur zijn. Na de zware techniekenvergadering van vorige week, blazen we deze zondag samen uit tijdens de ontbijtcinema. Neem zeker iets lekkers mee om te delen, wij doen alvast hetzelfde. Laat hier even weten welke film jullie graag willen kijken. Tot zondag!